REWARD FOR 1.000 VIEWS

11:07 Unknown 2 Comments

Čaukoo,
nie, nebojte sa, nerozdávame peniaze, ceny a ani nič podobné. :D 
Len máme proste chuť zaspomínať si na leto. Určite si aj vy spomínate na úžasné letné dni strávené niekde s priateľmi, na dovolenke alebo na nejakom výlete. My teda určite. Naše leto bolo parádne! Dalo by sa povedať, že jedno z najlepších. A preto sme si pre Vás pripravili príspevky týkajúce sa prázdnin v jednej úžasnej krajine, ktorú obidve milujeme a konečne sme mali po prvýkrát možnosť ju vidieť, precestovať niektoré mestá a pokochať sa tým, čo ponúka. Zatiaľ Vám nepovieme o akú krajinu ide, tí, ktorí nás poznajú, vedia. Tí, ktorí čítate náš blog a ešte nás skoro vôbec nepoznáte alebo ste nečítali všetky články, zrejme neviete o čo ide.

Avšak, my by sme sa rady podelili o najkrajšie dni v našom živote, na ktoré určite nikdy nezabudneme a keď presiahneme hranicu 1.000 VIEWS, ku ktorej sa pomaly, ale isto blížime, pustíme sa do písania príspevkov a pridávania fotiek. Chceli by sme náš blog niečim obohatiť a myslíme si, že toto bude to pravé orechové, pretože takéto niečo nemôže byť uchované len v našej pamäti alebo v našom denníku. Myslíme si, že väčšina z Vás tak berie dni, ktoré miluje a spomína na ne len v dobrom a želá si, aby sa mohol vrátiť späť v čase a zažiť to odznovu. Vychutnať si tú atmosféru.

Pretože to najkrajšie, čo pretne cestu životom sú spomienky na krásne a pozitívne chvíle, ktoré nás robia šťastnými. 

Zatvorte oči, zaspomínajte a preneste sa na miesto, ktoré Vás v lete spravilo šťastnými a napíšte jeho názov do komentára, podeľte sa s nami. 

My urobíme to isté. Čoskoro. ;)



Majte sa krásne, užívajte si a vidíme sa v ďalšom príspevku. 
Sončo & Zuzka

2 komentáre: